Live op Radio M Utrecht

Alakiek live on air

Jaja mijn debuut op lokale radio is een feit! Ik ben geïnterviewd in een heuse studio. En niet zomaar over een willekeurig onderwerp maar

…(tromgeroffel)…

als cv-expert. Ik heb live op de radio mogen vertellen wat ik doe om mensen te helpen bij het solliciteren.

Aan tafel in de radio studio

Vandaag was ik te gast in het live radioprogramma Aan Tafel! op Radio M Utrecht.  Eén van de onderwerpen in het programma van presentatrice Conny Kraaijeveld was het goede nieuws dat steeds meer werkloze 55+ers een baan weten te vinden. Maar waarom dan nog steeds maar 1 op de 14? Wat is het “geheim” van de mensen die het wel lukt? En wat kunnen de 55+ers bij wie dat nog niet lukt doen?

Tips

Dus ik heb heel kort wat cv-tips kunnen geven aan werkzoekende 55+ers en hopelijk weer wat mensen kunnen motiveren om werk te maken van hun cv. Omdat dat echt het verschil kan maken tussen wel of niet uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek.

Terugluisteren

Als je het gemist hebt kun je het gesprek hier terugluisteren. Tenminste deze week nog maar ik zal op zoek gaan naar een manier om het fragment te bewaren.

https://www.rtvutrecht.nl/gemist/uitzending/radiomutrecht/aan-tafel/20170831-1300/

Als ik jou kan helpen met je cv en/of sollicitatiemail, mail me dan via info@alakiek.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.