cv sjabloon bestellen

Hoe belangrijk is het uiterlijk van je cv? Net zo belangrijk als de inhoud. Een professioneel opgemaakt cv zorgt voor een goede eerste indruk. Recruiters scannen je cv eerst en een duidelijk cv format helpt dan om de informatie die ze nodig hebben snel te vinden. Een mooi en goed doordacht ontwerp maakt je cv ook prettiger om te lezen. Meer plezier voor de recruiter dus en dat geeft net dat beetje extra dat er voor kan zorgen dat je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Bovendien kun je met een goed gekozen cv ontwerp net wat meer over jezelf vertellen dan je alleen in tekst kwijt kunt. Je wilt toch niet dat je cv oubolliger of saaier overkomt dan je zelf bent?

Wil je je cv opfrissen met een nieuwe look? Kies dan hieronder een cv sjabloon. Even je eigen teksten invullen en klaar!

  • Alle cv sjablonen zijn gemaakt in Microsoft Word dus je kunt je eigen tekst invullen (of zelfs ‘copy-paste’-en van je oude cv)
  • De cv sjablonen zijn ontworpen met behulp van tekstvakken. Je kunt kleuren, vormen en lettertypes heel eenvoudig zelf aanpassen
  • Zie je niet direct een sjabloon wat bij je past? Dan kan ik er een voor jou persoonlijk maken. Vanaf slechts €99,- bestel je cv dat perfect is afgestemd op jou en je nog te bemachtigen droombaan. http://alakiek.nl/werkwijze/

Wil je een van de bovenstaande sjablonen gebruiken? Stuur me dan een mailtje via info@alakiek.nl met daarin het nummer van het sjabloon en je telefoonnummer. Graag cv sjabloon bestellen vermelding in het onderwerp van je mail, dan kan ik zo snel mogelijk reageren. Betaling gaat via een betaalverzoek via whatsapp of mail.

#cvtemplate #cvformats #cvsjabloon #cvontwerp #mooicv #solliciteren